Weinnovate

Het Track en Trace systeem van V-tron biedt u meer dan voldoende voordelen in uw race naar de top.

Intelligente mobiliteit  |  Marktleider in Nederland

Waar track & trace eindigt, begint voor ons een nieuw, interessant speelveld. Het spel? Techniek inzetten om aan nieuwe behoeftes in de maatschappij tegemoet te komen. Kostenbesparing kan een aanjager zijn, veranderende manieren van werken evengoed. Intelligente mobiliteit, dáár hebben we het over.

Met track en trace verzamelen we informatie over een object. Een stap verder gaan we, als we informatie verzamelen over hóe iemand met een dergelijk object omgaat. V-tron heeft een programma ontwikkeld dat het rijgedrag van een bestuurder volgt. Informatie over gedrag biedt vervolgens mogelijkheden om dat gedrag te beïnvloeden. Met deze Driver Behaviour technologie zijn we marktleider in Nederland. Sterker nog, we zijn de enige aanbieder!

De combinatie van GPS- en computertechnologie kan intelligente oplossingen brengen: De Mobile Eye camera die een automobilist bijstaat in zicht. Tele- meting die kostbaar werkmaterieel continue checkt op gebreken. E-call, dat automatisch een centrale informeert wanneer een voertuig bij een ongeval betrokken is. Gestuurd onderhoud, waarbij auto 's alleen bij een vaste garage uitgelezen kunnen worden. Of service langs de weg met S-call, dat aangeeft dat er een beurt nodig is of automatisch de garage informeert dat een onderdeel zeer dringend vervangen moet worden. En dan is er nog B-call, dat bij breakdown van de wagen de garage op de hoogte stelt.

V-tron is erbij, altijd gevoelig voor nieuwe signalen en veranderende behoeftes van klanten én maatschappij.

Smart working ofwel het nieuwe werken, zet de wereld op zijn kop. Betalen voor gebruik in plaats van voor bezit, maakt een opmars. Samen een auto delen wordt steeds interessanter. Reistijd inzetten als werktijd steeds gewoner. Hoe kun je die nieuwe behoeftes matchen met mobiliteit?

Dát is de richting waarin V-tron zich beweegt. Dát is het speelveld waar we aan het leren zijn, waar we samen met andere vooruitstrevende partners nieuwe oplossingen creëren.